InfoNu.nl > Nieuws uitgelicht… > Eten en drinken > Amsterdam Culinair 2007

Amsterdam Culinair 2007

23 t/m 26 augustus 2007 wordt het Amsterdam Culinair 2007 georganiseerd op het Museumplein in Amsterdam. 25 restaurants zullen een kleine kaart presenteren en hun beste lekkernijen.
Naast het culinair gebied is het ook cultureel genieten. Er zijn 25 verschillende Amsterdamse keukens aanwezig, veel variatie dus.

Het Museumplein is de verzameling van culturele instellingen van internationale allure. Tijdens het Amsterdam Culinair 2007 is koken en eten cultureel met elkaar verbonden. De muziek past speciaal bij de omgeving en bij het evenement, net als de kookdemonstraties. Tevens richt Amsterdam Culinair 2007 zich op het internationale aspect.

Doelgroep

De doelgroep van Amsterdam Culinair 2007 is zeer breed: alle restaurantbezoekers in en om Amsterdam en vooral de bezoekers die geïnteresseerd zijn in de betere keuken. Iedereen is welkom, jong en oud. Aan kinderen is ook gedacht tijdens het evenement. Tevens komen er diverse horecaondernemers die de sfeer komen proeven.

Deelnemers

Een deel van de deelnemers komt uit Amsterdam Culinair 2006 en het andere deel zijn nieuwe deelnemers.

Locatie

Dit jaar wordt het georganiseerd op het Museumplein. Het middelpunt is de vijver op het Museumplein, een ideale locatie. Het Museumplein is goed bereikbaar per auto of openbaar vervoer. De auto kan het beste geparkeerd worden in de parkeergarage op het Museumplein, tegenover het concertgebouw.

Stichting Amsterdam Culinair 05

Dit is de stichting die Amsterdam Culinair 2007 organiseert en dit al een aantal jaren doet. Stichting Amsterdam Culinair 05 heeft als doel het opzetten en promoten van culinaire activiteiten in het belang van de restauratieve horeca van Amsterdam. Het evenement zal jaarlijks terugkeren en de wens is om uit te groeien tot een begrip in Amsterdam en in Nederland, waar deelnemers en bezoekers ieder jaar voor terug willen komen.

Hoe laat?

Op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus: 16.00 23.30 uur
Op zaterdag 25 en zondag 26 augustus: 12.00 23.30 uur

De entree is gratis.

De deelnemers volgen binnenkort... blijf op de hoogte en bezoek deze site regelmatig!
© 2007 - 2017 Jootje, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Gerelateerde artikelen
Culinaire festivals in NederlandCulinaire festivals in NederlandCulinaire evenementen genoeg in Nederland. Het hele jaar door kunt u in verschillende steden in Nederland de lekkerste c…
René Pluijm  culinaire nomadeRené Pluijm culinaire nomadeRené Pluijm kreeg de liefde voor eten met de paplepel ingegoten. Zijn moeder hield van lekker koken en bracht die liefde…
Restaurant Cadeau: Waar te koop en waar te besteden?Restaurant Cadeau: Waar te koop en waar te besteden?Wie houdt er nou niet van gezellig uit eten gaan? Vandaar dat RestaurantCadeau voor zowel mannen en vrouwen een zeer ges…
Zomer 2014; Festivals en evenementen in AmsterdamZomer 2014; Festivals en evenementen in AmsterdamAmsterdam is niet alleen een leuke en gezellige stad, Amsterdam is ook een echte festivalstad. In de zomer van 2014 werd…
Kentucky Fried Chicken restaurants in AmsterdamKentucky Fried Chicken restaurants in AmsterdamKentucky Fried Chicken, beter bekend onder de afkorting KFC, is een restaurantketen uit Amerika. In Nederland heeft KFC…

Reageer op het artikel "Amsterdam Culinair 2007"

Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu.
Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief
Infoteur: Jootje
Laatste update: 25-07-2007
Gepubliceerd: 22-07-2007
Rubriek: Nieuws uitgelicht…
Subrubriek: Eten en drinken
Nieuws uitgelicht…
Deze rubriek bevat artikelen welke zijn geschreven naar aanleiding van een nieuwsfeit en kunnen daarom mogelijk gedateerde informatie bevatten.
Schrijf mee!